Designa ditt nya kök

Designa ditt nya kök

Nytt är spännande, eller hur? Nu ger vi dig möjligheten att själv designa ditt nya kök. Skissa hemma i lugn och ro. Fundera, klura, mät och känn efter.

När du planerar ditt nya kök har du har stor nytta av vårt designprogram eftersom du designar med riktiga köksmoduler. Det gör också att du får en väldigt fin blick över hur ditt nya kök kommer att se ut, och vad som behövs för att förverkliga det. 

Skissen ger dig även koll på kostnaden

När du känner dig nöjd med din skiss har du kanske ett par frågor; kan min skiss omsättas i praktiken? Vad kostar mitt planerade kök? För att få svar på dina frågor går du vidare i programmet till ”Återförsäljarens rådgivning”. Dina uppgifter, och din ritning, kommer att skickas automatiskt till din närmsta köksspecialist.

Vi vill såklart ge dig en heltäckande och noggrant genomtänkt offert, därför kommer vi kontakta dig inom kort med några kompletterande frågor, allt för att ditt kök ska bli så bra som möjligt.

Börja skissa!

Prova att skissa ditt nya kök – det är både enkelt och roligt! Klicka på länken så kan du börja skissa redan nu. 

Till rit- och designverktyget >>

 

Nya köksluckor

Nya köksluckor

Behåll det som är bra i ditt kök och byt köksluckor!  Och varför lägga ner mer tid, pengar och engagemang än det behövs?

Nytt kök

Nytt kök

Har du tagit beslutet att förändra ditt kök från grunden? Då har du en spännande och rolig tid framför dig.

Kök

Boka hembesök

Ett hembesök är guld värt, och du har allt att vinna. Ett nytt kök med rätta känslan. Boka redan nu!