01

Första mötet

Här får du träffa en av våra köksspecialister. Tillsammans går ni igenom funderingar kring saker som känsla, stil, färger, funktioner, material och planlösning. Du blir smidigt guidad fram till ditt nya kök.

02

Hembesök

Köksspecialisten tar med sig färg-, stil- och materialprover för att du ska få uppleva exempelvis köksluckan i miljön den ska vara i. Infallande ljus, befintlig belysning, färger och mönster som du redan har påverkar nästan alltid det slutgiltiga intrycket.

03

Mätning

Hemma hos dig gör också köksspecialisten mätningarna som är så avgörande för ett perfekt slutresultat. Millimetrarna är viktiga när det gäller skåp, luckor och bänkskivor

04

Tillverkning

På vår svenska fabrik tillverkar vi ett stort antal kök. Stora och små – alla skräddarsydda. Där ser vi även till att allting du behöver omsorgsfullt packas och skickas iväg till din köksspecialist.

05

Montering

Våra köksspecialister ser till att montering blir gjord, att tidplanen hålls och att arbetet blir bra utfört. När monteringen är färdig, väntar ditt nya kök på att invigas.

06

Njut av resultatet

Nu är ditt kök precis som du tänkte dig. Fräscht och nytt. Lätt att hålla rent, modernt och kanske med nya bekvämligheter. Ett plats för njutning, vila och umgänge.

Sköna möjligheter


Ett kök bör vara en värld full av sköna möjligheter - Creoform Kök har allt du behöver för att nå dit.

Nya köksluckor

Nya köksluckor

Behåll det som är bra i ditt kök och byt köksluckor!  Och varför lägga ner mer tid, pengar och engagemang än det behövs?

Nytt kök

Nytt kök

Har du tagit beslutet att förändra ditt kök från grunden? Då har du en spännande och rolig tid framför dig.

Kök

Boka hembesök

Ett hembesök är guld värt, och du har allt att vinna. Ett nytt kök med rätta känslan. Boka redan nu!