Har du nya köksluckor i tankarna?

Har du nya köksluckor i tankarna?

Förnya genom att byta köksluckor & förvandla ditt kök

Behåll det som är bra och förnya genom att byta köksluckor. Nu kan du enkelt förvandla ditt kök till en modern och inbjudande plats för umgänge och matlagning. Behåll kökets gamla stommar och sätt in nya köksluckor, så får du ett fräscht kök med minimal insats - till ett mycket attraktivt pris. Välj bland våra svensktillverkade skåpluckor för kök i olika material, modeller och färgnyanser. Allt det praktiska tar vi hand om.

  • Exakta mått
  • Avtalad tid
  • Professionell montering
Komplettera nya skåpluckor med smarta tillbehör

Komplettera nya skåpluckor med smarta tillbehör

Passa på att sätta in praktisk, smart och snygg förvaringsinredning i dina köksskåp och kökslådor. Mjukstängande lådor, rymliga utdragslådor som ger översikt, lättillgänglig källsortering och andra smarta lösningar får ditt kök att kännas riktigt modernt.

Luta dig tillbaka och överlåt det krångliga till oss, snart har ditt kök ett nytt ansikte. Stommar och köksluckor mäter vi noggrant hemma hos dig. Att måtten blir exakta tar vi fullt ansvar för. Eftersom vi tillverkar köksluckorna själva garanterar vi att du får dem i avtalad tid. Vi ser också till att de skåpluckor du valt till ditt kök monteras på bästa sätt. 

Hur vill du ha det i hemmets hjärta? Boka hembesök utan kostnad: planera i samråd med en erfaren köksspecialist.

Hitta din kökslucka

Materialval:

Boka hembesök - guld värt!

Du får allt stöd du behöver

Boka ett hembesök så får du i lugn och ro diskutera dina tankar och önskemål med en erfaren köksspecialist. Du får kika på nya köksluckor i olika modeller, material och färger. Allt i sin rätta miljö – i ditt kök.

Vår köksspecialist guidar dig steg för steg fram till köket som ger dig rätta känslan. Hembesöket är kostnadsfritt, och av många ansett guld värt.

Boka hembesök här >>