Dags för ett helt nytt kök?

Dags för ett helt nytt kök?

Förändra så att ditt kök får den rätta känslan

Ett helt nytt kök är en dröm för många. När du bestämt dig för att förändra ditt kök från grunden, det vill säga att praktiskt taget riva ur allt det gamla, har du en spännande tid framför dig. Välj bland otaliga modeller, tillbehör och smarta lösningar. Allt i vårt sortiment kan anpassas direkt efter dina behov och de utrymmen som finns. 

Inför köksrenovering blir frågorna och funderingarna ofta många. 

  • Står spisen bra eller ska vi flytta den? 
  • Vore det inte snyggt och praktiskt med nedsänkt diskho? 
  • Får vi plats med en köksö? 
  • Funkar svarta bänkskivor mot körsbärsfärgade luckor? 
  • Hur kan vi få det så lättstädat som möjligt? 
  • Högblanka luckor eller laminat – eller ska vi satsa på solitt trä?
     

Låt oss guida dig genom processen. Ditt nya kök är en plats där du ska trivas under många år. Planera gärna i samråd med våra erfarna köksspecialister. Du får tips om vad du behöver tänka på, vilka lösningar som är lämpliga och vad som verkligen är funktionellt. Boka hembesök på en gång.

 

Planera & bygga kök – bit för bit som du vill ha det

Planera & bygga kök – bit för bit som du vill ha det

Att bygga kök till unika hem är vår vardag. Oavsett om du behöver en hörnhylla i vinkel, lådor och inredning till köksskåp som inte har standardbredd eller extra höga takanslutningar ovanför köksskåpen så ordnar vi det. Inget kök ska behöva vara det andra likt.

Jobbet med att få köket på plats hemma hos dig kräver en kunnig hantverkare för bästa resultat. Vi ombesörjer monteringen. Med oss som stöd blir ditt nya kök en lyckad investering.

I vårt sortiment hittar du en mångfald av modeller, material och färger. Vi rekommenderar att du kikar igenom bildspelen med våra modeller av köksluckor och alla olika tillbehör. Det väcker förhoppningsvis både inspiration och tankar.

Designa ett nytt kök - rita själv i vårt designprogram

Designa ett nytt kök - rita själv i vårt designprogram

Prova att ta fram ett nytt kök i vårt designprogram. Du har stor nytta av vårt designprogram när du planerar ditt nya kök. I programmet använder du skalenliga moduler ur hela vårt sortiment. Det gör att du får en fin överblick över hur ditt nya kök kommer att se ut och vad som behövs för att förverkliga det. 

Börja designa nu >>

Boka hembesök - guld värt!

Du får allt stöd du behöver

Boka ett hembesök så får du i lugn och ro diskutera dina tankar och önskemål med en erfaren köksspecialist. Du får kika på nya köksluckor i olika modeller, material och färger. Allt i sin rätta miljö – i ditt kök.

Vår köksspecialist guidar dig steg för steg fram till köket som ger dig rätta känslan. Hembesöket är kostnadsfritt, och av många ansett guld värt.

Boka hembesök här >>